Кәді – ол құрамында ағзаға пайдалы заттар, дәрумендер және микроэлементтері бар диеталық өнім, сонымен қатар онда минимум калория бар. Кәді ағзамен оңай сіңіріледі және алергияны сирек туғызады, сондықтан кәдіні кішкентай балалар рационына қорықпай қоса береді.
Біз құймақты, оған жетіспейтін жарқын дәм беретін сарымсақпен дайындауды ұсынамыз.
- Натрите кабачки на крупной терке, хорошо отожмите.
- Кинзу и чеснок мелко порубите.
- Смешайте кабачки, кинзу, яйца, чеснок и кедровые орехи.Добавьте муку и оливковое масло. Посолите и поперчите.
- Сформируйте из получившейся смеси небольшие оладьи и выпекайте их на среднем огне.
- При необходимости доведите оладьи до готовности в духовке.
- Подавать готовые оладьи можно со сметаной.