Себетке 0 тауарларға сомаға 0 тг
добавьте ещё товары на сумму 25000 тг и получите бесплатную доставку
Қаз
Рус

Себетке тауарлар салынды. Қаланы ауытырғанда олар өшіріледі.

Жеке кабинет

Грильдегі семга

Тамақ дайындау:
1 с 30 мин
Ингредиенттер
Семга
1,5, 2 кг
Балыққа арналған дәмдеуіш
2 шай қас.
Сарымсақ
1 зубчик
Зүйтүн майы
2 ас қас.
Лимон
Сары май
180гр
Туралған бұршақ
200гр
Дайындау тәсілі
  • Балықты жуып, тазалап, басын, құйрығын және қанаттарын (олардан сорпа қайнатуға болады) алып тастаңыз. Қалыңдығы 2,5 см болатындай етіп порциялық кесектерге бөліңіз.
  • Противеньге стейктерді салып, оны 1 ас қасық зәйтүн майымен майлап, балыққа арналған лимон дәмдеуішімен себіңіз. 10 мин маринадталып тұруы керек.
  • Мұздатылған фасольді қалған зәйтүн майымен майлап, грильде қуыру керек, 7–9 мин. Тәрелкеге салып, фольгамен жабыңыз.
  • Семганың әрбір кесегін дайын болғанша 4-5 минут әрбір жағын қуырыңыз. Тәрелкеге салып, фольгамен жабыңыз
  • Майды дайындау. Лимонды жуып, теңдей бөліңіз. жартысының шырынан сығыңыз. Аскөкті жуып, тураңыз. Сарымсақты тазалап, ұсақтап турағыз. Жұмсартылған сары майға лимон шырынын, сарымсақты, аскөкті, тұзды, бұрышты салу керек. Біркелкі болғанға дейн араластырыңыз.
  • Кондитерлік мөшекке салып, аздап суытып, 5-7 мин.
  • Кондитерлік мөшектен "раушанға" саламыз. тоңазытқышқа 15 минутқа қойыңыз. Лимонның қалған жартысынан шырынды жылы фасольге сығамыз.
  • Балықты "раушанға" сәндеп, фасольмен береміз.

Добавление ингредиентов рецепта в корзину

Семга
1,5, 2 кг
Сарымсақ
1 зубчик
Зүйтүн майы
2 ас қас.
Лимон
Жоғары
Астықжан © 2008–2017. Барлық құқық қорғалған.
Астықжан Экспресс азық-түлік интернет-дүкені: Астана мен Қостанай қалаларында кез-келген тауарлар мен өнімдерге тапсырыс беру, жеткізу
Кері байланыс